Hamina

Elävän Toivon keskuspaikka Haminassa on Mannerheimintiellä sijaitseva Kulmakivi. Kokouksemme ovat tiistaisin ja sunnuntaisin. Tiistaina rukoillaan Jumalan valtakunnan eteenpäin menoa tässä maassa ja muita ajankohtaisia aiheita. Sunnuntaina on pääkokous, jossa ylistetään Herraa ja ravitaan hengellisesti nälkäisiä Sanan opetuksella. Jokaisessa tilaisuudessamme on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Pidemmän ajan vaativaa sielunhoidollista rukousta järjestämme tarpeen mukaan.

Sunnuntaina kokouksen aikana on lapsille pyhäkoulu, jossa lapset pääsevät kuulemaan Raamatun opetuksia, leikkimään, ulkoilemaan ja viettämään aikaa muiden lasten kanssa. Hyvällä kelillä päästään lasten kanssa ulos. Pihalla on viihtyisä leikkipaikka. Lasten kanssa on aina kaksi aikuista huolehtimassa heistä. Lapset ovat tervetulleita seurakuntaamme.

Haminassa yhdistyksemme käytössä on myös monikäyttöinen työpajatila. Siellä on aiemmin järjestetty päihdetaustaisille kuntouttavaa työtoimintaa, jossa on mm. entisöity huonekaluja, rassattu erilaisia koneita ja tehty polttopuuhommia. Tällä hetkellä tila toimii Venäjälle suuntautuvan avustustoiminnan tukikohtana ja varastona.