Särki Design Saippuat

Särkisalmen toimintakeskuksella aloitettiin syksyllä 2021 tekemään saippuoita. Saippuat tehdään käsityönä, joten jokainen toimintakeskuksella pääsee osallistumaan prosessiin. Käsityönä tehty saippua on taloudellinen, sisältää vähän pakkausjätettä, hoitava ja 100 % luonnollinen saippua. Hurmaavan ulkomuodon lisäksi Särki Design saippuat ovat luonnonmukaisia, kasvipohjaisia ja sulfaatittomia tuotteita. Näin tuotteet hemmottelevat kaikenikäisten käsiä ja koko vartaloa. Suurin osa saippuoista on tuoksuttomia, mutta saippuoita löytyy esimerkiksi laventelin ja ruusun tuoksuisena.

Saippuoita myydään käsityö- ja lahjatavarakaupoista aina yksityisille ihmisille asti. Myydyt voitot käytetään toimintakeskuksen työntukemiseksi. Jos kiinnostuit ja haluat tukea Särkisalmen toimintakeskusta, voit olla yhteydessä Tommi Räsänen 045 1594402 Särkisalmi / Janna Mutru 0440621988, janna.pihlaja@gmail.com.

Särki Design Pyykkietikka

Pyykkietikka on 100 % luonnollinen pyykin huuhteluaine. Pyykkietikka on huuhteluainetta ekologisempi vaihtoehto. Pyykkietikkaa kaadetaan pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon n. 0,5 dl. Pyykkietikka pehmentää pyykkiä, poistaa sähköisyyttä ja ikäviä hajuja. Se sopii kaikille konepestäville vaatteille ja vuodevaatteille. Pyykkietikka desifioi pyykinpesukoneen ja pitää sen puhtaana. Pyykkietikkatuoksumme ovat laventeli, piparminttu ja sitruuna.

Pyykkietikkaa myydään käsityö- ja lahjatavarakaupoista aina yksityisille ihmisille asti. Myydyt voitot käytetään toimintakeskuksen työntukemiseksi. Jos kiinnostuit ja haluat tukea Särkisalmen toimintakeskusta, voit olla yhteydessä Tommi Räsänen 045 1594402 Särkisalmi / Janna Mutru 0440621988, janna.pihlaja@gmail.com.