Hamina

Elävän Toivon keskuspaikka Haminassa on Mannerheimintiellä sijaitseva Kulmakivi. Joka päivä on kokoukset, joissa ylistetään ja rukoillaan Jumalan valtakunnan eteenpäin menoa tässä maassa. Sunnuntaina on pääkokous, jossa ylistetään Herraa ja ravitaan hengellisesti nälkäisiä Sanan opetuksella. Jokaisessa tilaisuudessamme on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Pidemmän ajan vaativaa sielunhoidollista rukousta järjestämme tarpeen mukaan.

Sunnuntaina kokouksen aikana on lapsille pyhäkoulu, jossa lapset pääsevät kuulemaan Raamatun opetuksia, leikkimään, ulkoilemaan ja viettämään aikaa muiden lasten kanssa. Hyvällä säällä mennään lasten kanssa ulos. Pihalla on viihtyisä leikkipaikka. Lasten kanssa on 1-2 aikuista huolehtimassa heistä. Lapset ovat tervetulleita seurakuntaamme.

Kaverikerhoa pidetään lapsille perjantaisin klo 17–> Elävä Toivo seurakunnan tiloissa sinisessä rakennuksessa. Kerho on ilmainen, missä lapset pääsevät yhdessä leikkimään, askartelemaan ja leipomaan. Tarjolla on pientä purtavaa. Sisäkengät tai lenkkarit olisivat hyvä olla lapsilla leikeissä sisällä.