Venäjän lähetystyö

Teemme yhteistyötä Venäjällä mm. kristillisen Uusi Elämä -järjestön kanssa. Heillä on Pietarin eteläpuolella maaseudulla kaksi isoa hoitokeskusta, joissa narkomaaneja autetaan vapautumaan huumeista ja niiden käyttöön liittyvistä ongelmista. Pietarin kaupungissa on lisäksi jatkohoitopaikka, jonka kautta huumeista vapautuneita tuetaan yhteiskunnan normaalielämään. Lisäksi Yhdysvalloissa sijaitsee yksi keskus, jossa hoidetaan pääosin venäläistaustaisia narkomaaneja.

Keskuksissa narkomaanien vapautuminen huumeista tehdään mahdolliseksi vahvan hengellisen tuen ja rinnalla kulkemisen avulla. Keskuksissa olevat  työntekijät ovat lähes poikkeuksetta itse huumeista vapautuneita, joten he ovat rohkaisevana esimerkkinä uusille tulijoille ja oman kokemuksensa pohjalta pystyvät auttamaan toisia. Suurimman työn tekee tietysti Jumala, joka antaa yliluonnollisen voiman vapautua huumeista useinkin hyvin vähäisin tai kokonaan puuttumaan jäävin vieroitusoirein! Kaduilta tulleet ovat usein jo viikon sisällä siinä fyysisessä ja henkisessä kunnossa, että pystyvät osallistumaan keskuksen arkeen kuuluviin työtehtäviin. Kuntoutujat noudattavat keskuksissa tarkkaa päivärytmiä, johon kuuluu hengellinen päivän avaus, työntekoa (esimerkiksi puutarhatyötä ja alueiden kunnostustyötä, siivousta, ruuanlaittoa jne.), säännölliset ateriat ja vielä iltaisin toinen hengellinen tilaisuus.

Simo on saanut viime aikoina käydä noin kerran kuussa opetusmatkoilla Uuden Elämän ja muidenkin kristillisten järjestöjen ylläpitämissä huumevieroituskeskuksissa. Siellä on monilla ihmisillä suuri hengellinen jano ja matkojen tarkoitus on tarjota innostavaa Sanan opetusta, joka vie syvempään Jeesuksen tuntemiseen.

Uusimpana työkenttänä Herra on avannut ovia Novgorodin kaupungissa. Siellä on pidetty kokouksia yhdessä paikallisten uskovien kanssa. Herra on nimensä kirkastamiseksi kohdannut muutamia ihmisiä parantavalla voimallaan ja hän on sytyttämässä ihmisiä palavampaan suhteeseen hänen kanssaan!

Keskuksissa, sekä muutamissa orpokodeissa, joissa Venäjällä vierailemme on HUUTAVA PULA kaikesta!! Jos haluat olla mukana avustustyössämme, otamme vastaan käyttökuntoisia vaatteita, kenkiä, astioita ym. käyttökelpoista tavaraa. Apu menee varmasti suoraan sinne, missä sitä tarvitaan.

Ota rohkeasti yhteyttä !!

Simo Berlin

040 5598446

Uusi Elämä -sivut 

venäjä_2novgorod joulukuu 306venäjä_1

novgorod joulukuu 229novgorod joulukuu 252